NicProxy Alan Adı Kayıt Operatörü

ICANN-Akredite Kayıt Operatörü

NicProxy,
Domain Registrar

Geleceğinize NicProxy ile
yatırım yapın, kazancınızı arttırın.

Müşteri Girişi

Yeni uzantilarin satisina baslandi

Yeni Hizmetler Tarih 19.06.2014

Alan adi Yatirimcilari Hazir misiniz ? Sizler için en çok tercih edilen alan adi uzantilarini , en uygun fiyata kayda açtik !

Dünyanin en popüler alan adi uzantilarini kaydetmeye baslayarak sizde gelecege karli yatirimlar yapanlar arasinda yerinizi alin !

Iste internet ekosisteminin yeni gözdeleri , birbirinden jenerik yeni alan adi uzantilari

.center Alan adi seçiminde isin merkezinde olmak isteyen sirketler, organizasyonlar, sivil toplum kuruluslari için en iyi domain uzantisi !

.company Sirketinize özel jenerik bir alan adi uzantisi için hala ne bekliyorsunuz ? .Company sirketiniz için ideal bir alan adi uzantisi . Hemen kaydederek sirketinizin ismini koruma altina alin !

.email Iste size dünyanin her yerinde taninan popüler mi popüler bir domain uzantisi. Ister sirketiniz için kaydedin ,ister önemli projeleriniz için … Yogun email trafigini .email ile karsilayin !

.gallery Kendi galerisini kurmayi hayal edenler için ! Tasarimlarinizi , resimlerinizi , ticari faaliyetlerinizi…Kisaca sergilemek istediginiz ne varsa ; .gallery kiymetli eserlerinizi sergilemek için çok tercih ediliyor , bizden söylemesi !

.photography .photos .photo .pics Degerli anlarinizi ölümsüzlestirdiginiz kareleri .photography ile dünya ile paylasin ! Bu alan adi sayesinde internetteki herkes sizi daha yakindan taniyacak ! Kisiler, fotograf tutkunlari , fotograf stüdyolari için en dogru seçim.

.guru Bu isin ehli benim diyen ,isin üstadlarina özel bir alan adi uzantisi kaydederek yeteneklerinizi ,uzmanlik alanlarinizi dünyaya duyurun ! .guru ile isi üstadlarina biraktik.

.wiki Wiki web projeleri , bilginin en degerli varligimiz oldugunu ve bilginin paylastikça çogaldigini bize en güzel sekilde gösterdi. Simdi siz de bilgi birikiminizi kendi alan adiniz ile paylasabilecek , aginizdaki kisileri bu birikimin bir parçasi yapabileceksiniz !

.club Karsinizda en popüler yeni alan adi uzantisi . Genel kayda açildigindan beri dünya genelindeki , spor tutkunlari , spor kulüpleri, fanatikler , gece kulüpleri , barlar ,kafeler , organizasyonlar tarafindan onbinlerce kaydedilerek , en çok kayit alan yeni domain uzantisi oldu . Geç kalmadan kulüp’te yerinizi alin !

.link Baglantilarinizi güçlendirin. Dünya genelinde tüm ülkelerde taninacak bir uzanti ile aginizi genisletin !

.kim Yine en popüler alan adi uzantilarindan birisi ! Kendini en iyi sekilde tanitmak isteyen kisiler, organizasyonlar, ünlüler için ; .Kim ! Onlara kim oldugunuzu gösterebileceginiz en ideal alan adi uzantisi

.holdings Büyük ölçekli sirketler, organizasyonlar bu alan adi ile klasini kanitlayacak. Hemen Kaydetmeye Baslayabilirsiniz !

Geri dön

Hemen başvur!

Nasıl NicProxy bayisi olabilirim? Bayi programı hakkında detaylı bilgi

NicProxy Haber

Tüm duyuru ve haberler  NicProxy RSS

NicProxy API, Bayi Araçları ve Platform hakkında detaylı bilgi

Test Sorgusu

www.