NicProxy Alan Adı Kayıt Operatörü

ICANN-Akredite Kayıt Operatörü

NicProxy,
Domain Registrar

Geleceğinize NicProxy ile
yatırım yapın, kazancınızı arttırın.

Müşteri Girişi

NicProxy, "Internette Fikri ve Sinai Hak Ihlalleri ve Çözümleri" Ulusal Konferansi'nda!

Etkinlikler Tarih 20.02.2010

NicProxy Kayit Operatörü, Domain Registrar olarak Patent ve Marka Vekilleri Dernegi'nin (PEM) düzenlemis oldugu "Internette Fikri ve Sinai Hak Ihlalleri ve Internet Alan Adlari Ihtilaflari - Çözüm Yollari" konulu ulusal konferansa katildi.

Konferansta nic.tr yöneticisi Dr. Atilla Özgit Internet'in gelisimi, bugünü ve gelecegi ve Türkiye'de alan adlari uygulamasinin baslangici ile geldigi nokta üzerinde konusma yapti. Bilgi Teknolojileri ve Iletisim Kurumu'ndan (BTK) bilisim uzmani ise Türkiye'de alan adlari ile ilgili gelismeler ve yürütülen çalismalar hakkinda bilgiler verdi. Bilisim uzmaninin sunumu ve açiklamalari dogrultusunda bu yil içerisinde .tr ccTLD satis, politika ve altyapi uygulamalarinin tamamlanacagi, "Merkezi Kayit Kurumu" (Registry, MKK) tarafindan yönetilecegi açiklandi. Merkezi Kayit Kurumu olarak tanimlanan otorite hakkinda kamu kurulusu disinda farkli detayli bilgi verilmedi. MKK tarafindan akredite 13 adet mevcut Kayit Kurumu (Registrar, KK) üzerinden .tr ve .com.tr ccTLD satislarinin ve yönetiminin yapilacagi belirtildi, ancak detayli isleyis ve politikalar hakkinda bilgi iletilmedi.

NicProxy olarak sektördeki gelismeleri takip edip, Türkiye içerisinde de Profesyonel Kayit Operatörü konumunu sürdürerek uygulamalar ile ilgili gelismelerden bayilerini bilgilendirecektir.

Geri dön

Hemen başvur!

Nasıl NicProxy bayisi olabilirim? Bayi programı hakkında detaylı bilgi

NicProxy Haber

Tüm duyuru ve haberler  NicProxy RSS

NicProxy API, Bayi Araçları ve Platform hakkında detaylı bilgi

Test Sorgusu

www.