NicProxy Alan Adı Kayıt Operatörü

ICANN-Akredite Kayıt Operatörü

NicProxy,
Domain Registrar

Geleceğinize NicProxy ile
yatırım yapın, kazancınızı arttırın.

Müşteri Girişi

.ist ve istanbul alan adlari hakkinda

Yeni Hizmetler Tarih 2.05.2016

Degerli Bayilerimiz,

Medya A.S’nin merkezi kayit operatörü oldugu, yeni üst seviye cografi alan adi uzantilari (ngtlds) ; .ist ve .istanbul , 10 Mayis 2016 saat 18.00 itibari ile genel kayda açik hale gelecektir.

Istanbul’dan türetilmis ; .ist ve .istanbul alan adlari, web sitelerinin “Istanbul” ile markalasmasi için mükemmel bir firsat sunar . Marka sehre ait bu essiz alan adlari dünya çapinda kisi ve kurumlara, çevrimiçi kimliklerini konumlandirirken; prestij, esneklik ve güvenilirlik saglayacaktir.

Nicproxy.com olarak 11 Mayis 2016 itibari ile, .ist ve .istanbul alan adlarini hizmetinize sunacagimizi bilmenizi isteriz. ilgili alan adlarina iliskin fiyatlamalari ve teknik konular hakkinda bilgileri, Web sayfamiz üzerindeki politikalar bölümünden inceleyebilirsiniz. Alan adi kayitlari, NicProxy API, Web Arayüzü ve Modulleri üzerinden yapilabilmektedir. .ist ve istanbul alan adlarina iliskin kullanicilarinizdan gelebilecek muhtemel sorulara iliskin cevaplari hazirladik, asagidaki bölümden inceleyebilirsiniz.
Bilgilerinize sunariz.

Kimler .ist / .istanbul alan adi kayit edebilir?
Ilk gelen alir kurali geçerlidir. Müsait durumdaki alan adlari kisi ya da kurum ayirt etmeksizin herkes tarafindan 1-10 yil araliginda kayit edilebilir durumdadir.

Aradigim alan adini neden bulamiyorum?
3-63 karakter araliginda kayit edebileceginiz alan adi , sinirli ya da genel kayit döneminde, marka sahipleri ya da bireyler tarafindan kayit edilmis olabilir.

.ist / .istanbul alan adlari yasam periyodu farklilik gösteriyor mu?
.ist / .istanbul alan adlari ICANN kurallarina tabidir. Alan adi yasam periyodu genel üst seviye alan adlari(gTLDs) ile aynidir . Detayli bilgi için tiklayiniz.

Kayit için belge gerekli midir?
Hayir. Genel kayda açilmis. ist ve .istanbul alan adlarini kayit etmek için herhangi bir belge gerekmemektedir.

.ist ve .istanbul alan adlarinin birbirinden bir farki var midir ?
Online projelerinize bagli olarak marka sehir Istanbul’a ait ; .ist ve .istanbul alan adi uzantilarindan dilediginizi tercih edebilirsiniz.

.ist / .istanbul alan adlarinin arama motoru siralamalarinda bir dezavantaji var midir ?
Google vb. arama motorlari tarafindan yeni alan adi uzantilarinin arama motoru siralamalarinda bir dezavantaja sahip oldugu ile ilgili yapilan resmi bir açiklama bulunmamaktadir.

Türkçe Karakterli .ist /.istanbul alan adi kayit edebilir miyim?
.ist/ .istanbul alan adlarinin Türkçe karakter destegi bulunmamaktadir.

Geri dön

Hemen başvur!

Nasıl NicProxy bayisi olabilirim? Bayi programı hakkında detaylı bilgi

NicProxy Haber

Tüm duyuru ve haberler  NicProxy RSS

NicProxy API, Bayi Araçları ve Platform hakkında detaylı bilgi

Test Sorgusu

www.