NicProxy Alan Adı Kayıt Operatörü

ICANN-Akredite Kayıt Operatörü

NicProxy,
Domain Registrar

Geleceğinize NicProxy ile
yatırım yapın, kazancınızı arttırın.

Müşteri Girişi

WHOIS Kimlik Koruma Hizmeti devrede!

Yeni Hizmetler Tarih 22.11.2009

NicProxy birçok Registrar firmadan farkli olarak gelismis Whois kimlik koruma hizmeti saglamaktadir. Whois Privacy, Whois IDProtect, Whois Hide olarak da tanimlanan kimlik koruma hizmeti, benzerlerinden farkli olarak sadece yetkili kisi bilgilerini saklamak ile kalmayip gerektiginde yetkili kisiler ile iletisimi de saglar.

Nasil Çalisiyor?
Kontak bilgileri gizlenmis bir alan adina sistem tarafindan otomatik e-posta adresi ve ilgili bilgiler atanir. Whois Kimlik Koruma devrede olan bir alan adi yetkilisi ile iletisim kurmak istendiginde, örnegin alan adi transfer süreçlerinde, NicProxy gerekli yönlendirmeleri yaparak spam olmayan e-postalarin alan adi yetkilisine veya ilgili kontaklarina iletilmesini saglar. NicProxy XML API ve Web Arayüzü üzerinden bir alan adi için bu hizmeti aktif ve deaktif yapabilirsiniz.

Bu hizmet, ilk belirli sayida alan adi için ücretsiz, daha sonrasinda uygulanan toplam alan adi sayisi kapsaminda belirli paketler ile aylik ekstra ücretlendirmeye dahildir. Detayli bilgi için NicProxy Müsteri Hizmetleri ile görüsünüz.

NicProxy Web Arayüzü ve XML API üzerinden, WHOIS Kimlik Koruma islemlerinizi online hemen yapabilirsiniz. Detayli bilgi için NicProxy Müsteri Hizmetleri ile görüsebilirsiniz.

Geri dön

Hemen başvur!

Nasıl NicProxy bayisi olabilirim? Bayi programı hakkında detaylı bilgi

NicProxy Haber

Tüm duyuru ve haberler  NicProxy RSS

NicProxy API, Bayi Araçları ve Platform hakkında detaylı bilgi

Test Sorgusu

www.